Cégeknek

Vagyon-, és felelősségbiztosítások

Céged értékeit érdemes megfelelő biztosítási védelemmel ellátnod. Sok év alatt felépített munkád, nagy becsben tartott alkalmazottak, elégedett ügyfelek. Ne hagyd, hogy egy esetleges probléma közéd és a vállalkozásod közé álljon! Vagyon-, és

felelősségbiztosításainkkal minden kockázatot le tudunk fedni, Cégpaletta programunkkal, extra védelemmel és kedvezményekkel!

Nem csak vagyontárgyaidat, berendezésedet, készletedet érdemes biztosítani, hanem munkavállalóidnak is érdemes kedvezned! Több alkalmazottad van? Szeretnéd hosszútávon megtartani Őket, esetleg új munkatársakat bevonzani? Több lehetőséged is van rá, munkatársaid kedvezményesen köthetnek velünk biztosításokat, és/vagy magánegészségbiztosítást is köthetsz rájuk, hogy ha bármi baj előfordulna, minél hamarabb és minél jobb kezek között tudjanak a gyógyulásra koncentrálni!

Plusz programként egy délutánra pedig beiktathatod nyugdíj-előadásunkat. 20-25 percben mesélünk a cég dolgozóinak arról, hogy mi vár rájuk, ha nyugdíjba mennek, és mit tehetnek, hogy ki tudják használni a 20%-os adójóváírást!