Lakossági biztosítások

Életbiztosítás

A magyarok 80%-a sajnos semmilyen egészség-, balesetbiztosítással nem rendelkezik. Balesetek, és betegségek pedig előfordulhatnak, és ilyenkor számos problémába ütközhetünk a mindennapok során: nem tudunk dolgozni, a táppénz kevés, gyógyszereket kell vásárolni, az egész élet csak nehezebb és költségesebb lesz. Egy nagyobb probléma esetén pedig milliós is lehet a tétel, amit gyógyulásunk érdekében fel kellene áldoznunk. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a családokat milyen anyagi terhek érhetik, ha a családfő eltávozik.

TestŐr biztosításunkkal felkészülhetsz az ilyen helyzetekre, 23 féle kockázat közül fizess csak azért, amire valóban szükséged van! Az élethelyzetednek, és pénztárcádnak megfelelően!

Családi változatban extra kedvezményekkel!

Private Care magánegészségbiztosításunk pedig új szintekre emeli az egészségügyet, ezzel a hónod alatt ugyanis ha bármilyen problémád felmerül, magánkórházban vizsgálnak ki!

 

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítása szinte mindenkinek van. De! Mikor vizsgáltattad felül utoljára? Ha kár van, tudod kit kell értesíteni? Megkapod a segítséget gyorsan, zökkenőmentesen? Tudod milyen kockázatokat tartalmaz? Széles kiegészítő-választékunk Neked is megoldást nyújthat, nem csak a lakáson belül, de számos élethelyeztere is:

  • Balesetbiztosítás
  • Gyermekbiztosítás
  • Okos otthon biztosítás
  • Öko biztosítás
  • Mestervonal szolgáltatás
  • Egészségbiztosítás
  • Garancia plusz biztosítás
  • SMART biztosítás
  • Cyber biztosítás

Együtt megtaláljuk a számodra megfelelő otthon-, és életmód biztosítást!

Kisállatbiztosítás

Lakásbiztosítás mellé köthető Futrinka kisállatbiztosítási csomagunk. Akár 300.000 Ft/évig fedezi állatorvosi költségeinket, ha négylábú barátunk ellátásra szorulna. Betegségből, vagy balesetből eredő problémák esetén nyújthatjuk be a számlát, 4 hónap és 7 év közötti, rendszeresen oltott, kutyus esetében chippelt állatra. (Ha 7 éves kora előtt meg van kötve a biztosítás, 10 éves koráig él!)

Gépjármű biztosítás

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással minden autótulajdonosnak kell rendelkeznie. Nálunk plusz kiegészítőket is választhatsz hozzá, hogy minél nagyobb biztonságban tudd magad az utakon!

A CASCO már egyéni döntés kérdése. Amennyiben szeretnéd autódat is biztonságba helyezni, számos csomag, és kiegészítő közül tudunk választani, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbbet! Avulásmentes térítés biztosításunkkal pedig azon sem kell aggódnod, hogy a kárrendezés hogy fog zajlani.

Utasbiztosítás

Síelés? Tengerpart? Városnézés? Repülős út? Tanulmányi út?

Egyiknél se feledkezz meg biztosításodról! Egy esetleges külföldi baleset, vagy csak egy gyomorrontás milliókba kerülhet, ha nem vagy megfelelően biztosítva! 0-24 assistance szolgáltatásunk az orvost, és az odavezető utat is megszervezni Neked, hogy minél előbb folytathasd a pihenést, vagy rosszabb esetben megfelelő orvosi kísérettel jöhess haza. Nem érdemes ezen spórolni!

Kegyeleti biztosítás

A gyászon sajnos nem, de a felmerülő anyagi nehézségeken lehet segíteni. Időskori életbiztosításunkkal 40, és 80 év között dönthetünk úgy, hogy családtagjainkat megkímélnénk a temetéssel járó plusz költségektől. Azonnali kifizetés a kedvezményezettnek, amint a papírok beérkeztek, nem része a hagyatéki tárgyalásnak, így valóban segítség tud lenni az életnek ebben a szomorú időszakában.